[vcex_heading text=”Prava na sadržaj”]

Sadržaj servisa je dozvoljeno koristiti samo u lične svrhe. Nije dozvoljeno koristiti sadržaje ili funkcionalnost servisa za direktno sticanje profita ili bilo koje druge komercijalne svrhe.

Sav sadržaj na Desavanja.NET ostaje u vlasništvu autora sadržaja, gde se podrazumeva da objavljivanjem sadržaja autor istog automatski dozvoljava i predstavlja garanciju da ima pravo da dozvoli Plakattu ili članovima Plakatta bespovratnu i neograničenu dozvolu da koriste, kopiraju, prikazuju i distribuiraju sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste sadržaje. Plakatt zadržava pravo na korišćenje, objavljivanje i distribuciju sadržaja koji postave korisnici. Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, prikazujete ili prodajete bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva.

[vcex_heading text=”Zloupotreba”]

Plakatt zadržava pravo da bez obrazloženja autoru ili korisnicima ukloni bilo koji sadržaj koji se učini ofanzivnim. Sav sadržaj koji u sebi sadrži govor mržnje, komentare koji podstiču političke, rasne, polne ili starosne sukobe biće bespovratno obrisan čim bude primećen. Takođe Plakatt zadržava pravo da obriše naloge korisnicima, bez upozorenja ili obaveštenja ukoliko se ustanovi zloupotreba servisa.

[vcex_heading text=”Privatnost”]

Obavezujemo se da ni u kom slučaju — sa izuzetkom krivičnog postupka — nećemo ustupiti ili prodati trećem licu email adrese i šifre svojih korisnika.

Plakatt zadržava pravo da registrovanim korisnicima šalje email poruke vezane za servis, aktivnosti na servisu i obaveštenja. U bilo koje doba svaki korisnik se može odjaviti sa lista za slanje email poruka i time obustaviti dostavljanje obaveštenja od Plakatta.

Sa tehničke strane, Plakatt prikuplja i čuva IP adrese svojih korisnika u cilju praćenja i boljeg razumevanja načina na koji korisnici koriste servis u cilju njegovog unapređenja. Pored toga, Plakatt postavlja i cookie u web preglednik korisnika, koji ni u kom slučaju ne škodi njihovim računarima, već se koristi da — ukoliko je korisnik registrovan član — bude ulogovan pri svakoj novoj poseti sa istog računara, itd.

[vcex_heading text=”API, RSS…”]

Korišćenjem sadržaja putem API–ja, RSS ili Atom fidova obavezujete se da obezbedite link nazad do stranice događaja na domenu desavanja.net, kao i da jasno istaknete da je izvor sadržaja Desavanja.NET.

[vcex_heading text=”Bedževi”]

Ukoliko koristite bedževe nije dozvoljeno menjati izgled bedža u maniru koji uklanja Plakatt logo, ili linkove koji se nalaze unutar samog bedža. Kod koji preuzimate sa Plakatt.com koji služi za prikazivanje bedža ne sme biti menjan u bilo kom obliku. Ukoliko naiđete na neki problem sa bedžom, molimo vas da nas kontaktirate.

[vcex_heading text=”Ograničenje odgovornosti”]

Podrazumeva se da shvatate da je Plakatt besplatan servis i da može doći do određenih poteškoća u radu, bugova, downtimeova i ostalih grešaka. Plakatt je „to ti je, što ti je” servis. Plakatt, kao ni ljudi koji stoje iza njega se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakve gubitke ili posledice proistekle korišćenjem servisa.

Plakatt sadrži linkove koji vode do drugih sajtova, ali se ne može smatrati odgovornim za sadržaj na tim sajtovima. Plakatt se ni u kom slučaju ne može smatrati odgovornim za potencijalnu štetu ili gubitak dobara uzrokovanom sadržajem na sajtu. Svi podaci i informacije o korisnicima i njihovim aktivnostima na sajtu su javno dostupni (izuzev email adrese i šifre naloga) i Plakatt se ne može smatrati odgovornim za potencijalnu štetu prouzrokovanu tom činjenicom. Plakatt ne garantuje za tačnost, legalnost ili legitimnost objavljenog sadržaja.